Wij zijn NVO-CD. Dat wist je al. De naam staat voor: Nederlandse VerkeersOndersteuning & CalamiteitenDienst. Onze leus is: Uw betrouwbare partner in het verkeer. Misschien vertellen we tot zover niets nieuws. Toch vertelt dit je misschien veel meer dan je in eerste instantie denkt. Lees snel verder, dan leggen we het uit.

De naam ‘Verkeersondersteuning en calamiteitendienst’ vertelt je dat we divers zijn. Diversiteit vraagt flexibiliteit. Van ons en van jou. En daarbij: een calamiteit is niet iets wat iemand van tevoren plant. We worden dus opeens opgeroepen om te ondersteunen bij verkeersbegeleiding bij een calamiteit. Dat betekent dat wij dus ook opeens werk voor je hebben en je nodig hebben.

In onze leus gebruiken we het woord betrouwbaar. Wij vinden betrouwbaarheid heel belangrijk. Om betrouwbaar te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers moeten we met elkaar goed ons werk doen. Altijd. We verwachten van jou dus ook dat je komt werken als je zegt dat je komt werken en dat je je inzet om je werk zo goed mogelijk te doen.

Wil je meer weten over ons, wat we doen of wie we zijn? Bel of kom langs. Vinden we gezellig.