Hoewel Sandra sinds november 2017 bij NVO-CD is komen werken, voelt het voor haar alsof ze er al jaren werkt. Ze vertelt waarom werken bij NVO-CD zo leuk is: “Zodra ik bij NVO-CD ging werken, voelde het alsof ik deel werd van hun ‘familie’. Ik werd warm binnengehaald. Het team zorgt voor elkaar, dat vind ik fijn. Laatst moesten we een verkeersbegeleiding doen terwijl het heel erg koud was. Dan zorgen we met elkaar ervoor dat we de juiste spullen bij ons hebben zodat we in de pauze warm eten kunnen maken. Met elkaar werken we hard, maar er is ook ruimte voor ieders rugzakje en ruimte om een fout te maken. Fouten maken is niet erg, het gaat erom hoe je het oplost.

De afwisseling van steeds een andere locatie voor de klus en steeds ander soort werk, vind ik erg leuk. Het allerleukste vind ik de verkeersbegeleiding tijdens evenementen. Je voelt de positieve energie van de mensen die ernaar toekomen. Ook de spanning over hoe die positieve energie kan omslaan en hoe wij er dan voor zorgen dat iedereen weer zo veilig mogelijk het terrein verlaat vind ik leuk.

Ik ben bij NVO-CD gaan werken nadat Dennis contact met mij had gezocht. Mijn ervaring als verkeersregelaar en mijn beveiligingsopleiding sluiten aan op het werken als verkeersregelaar bij NVO-CD.”

Wil jij net als Sandra werken bij deze leuke club verkeersregelaars? Neem contact op met Dennis via 06 – 144 70 222.